Dobrodošli u Nalaz

Zavod za biomedicinsku dijagnostiku i ispitivanje NALAZ  je savremena, po svom konceptu jedinstvena, medicinsko-dijagnostička i istraživačka laboratorija u kojoj se obavljaju analize iz oblasti mikrobiologije, imunologije, biohemije, hematologije i genetike, uz primjenu svjetskih standarda rada, stila i etike.

Misija i Vizija

Širokim spektrom usluga iz različitih oblasti laboratorijske dijagnostike stvoriti uslove za brzu, tačnu i sigurnu dijagnostiku zaraznih, nezaraznih i nasljednih bolesti. Uz stručne i motivisane zdravstvene profesionalce pružiti najboju uslugu svim onim kojima je potrebna, u ugodnom okruženju, štiteći njihovu privatnost i interese. Talentovanim, radoznalim, kreativnim, mladim i manje mladim istraživačima, pružiti mogućnost naučno-istraživačkog rada.
Biti najbolja vanbolnička laboratoriaj u Bosni i Hercegovini koja će biti standard i mjerilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja: korisnicima zdravstvenih usluga prvi izbor za dijagnostiku, istraživačima respektabilno mjesto za rad, zaposlenima poželjan poslodavac i poslovnim subjektima pouzdan partner.

Laboratorije

Mikrobiologija 100
Biohemija 100
Imunologija 100
Bračna neplodnost 100

NAŠI SARADNICI I KLIJENTI