Dobrodošli u NALAZ

Zavod za biomedicinsku dijagnostiku i ispitivanje NALAZ  je savremena, po svom konceptu jedinstvena, medicinsko-dijagnostička i istraživačka laboratorija u kojoj se obavljaju analize iz oblasti mikrobiologije, imunologije, biohemije, hematologije i genetike, uz primjenu svjetskih standarda rada, stila i etike.

Misija i Vizija

Primarna misija Zavoda Nalaz je da korisnicima naših usluga omogući brzu, tačnu i sigurnu laboratorijsku i molekularno-genetičku dijagnostiku, primjenjujući najsavremenije metode i tehnologiju. Uz stručne i motivisane zdravstvene profesionalce pružiti najboju uslugu svim onim kojima je potrebna, u ugodnom okruženju, štiteći njihovu privatnost i interese. Talentovanim, radoznalim, kreativnim, mladim i manje mladim istraživačima, pružiti mogućnost naučno-istraživačkog rada, te ulaganjem u kontinuiranu edukaciju osoblja obezbjediti stalno unapređenje kvaliteta naših usluga.

Biti najbolja vanbolnička laboratoriaj u Bosni i Hercegovini koja će biti standard i mjerilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja: korisnicima zdravstvenih usluga prvi izbor za dijagnostiku, istraživačima respektabilno mjesto za rad, zaposlenima poželjan poslodavac i poslovnim subjektima pouzdan partner. Pratiti i uvoditi najsavremenije laboratoratorijske i molekularne metode, širiti paletu naših usluga, a sve sa ciljem obezbjeđenja najbolje skrbi za naše korisnike.

Laboratorije

Mikrobiologija
Biohemija
Imunologija
Bračna neplodnost

NAŠI SARADNICI I KLIJENTI